18. april 2012

SMÅ SKRIDT I SKRAVE

Så er holdet ”små skridt” kommet fra start og faktisk rigtig godt fra start med 7 deltagere.

Tirsdag aften fra kl. 18.30 til 19.30 er der styrketræning i fitness med instruktør Frank Andersen, kl. 19.30 til 20.30 er der teknikhold i gymnastiksalen, som senere bliver cirkeltræning og hvor alle deltagere får lavet individuelt træningsprogram, så man ikke behøver gå i stå når holdet er færdigt i slutningen af juni måned. Denne del står Charlotte Hammer for.

Torsdag kl. 19 til 20.00 er der kostvejledning ved Berit Thuesen og Jane Lorenzen som begge er uddannet som vægtstop formidlere på Struer skolen af bl.a. Per Brændgård, psykolog Martin Hefler, diætist Annika Karlsen Thor, fysioterapeut Lene Langer Ness og Naima Kirkenfeldt. Kl. 20.00 til 21.00 er igen styrke træning i fitness.

Kostvejledningen går ud på, at vi tager forskellige emner op som er relevante for deltagerne og så tager vi i fællesskab små skridt i den rigtige retning og med støtte og opbakning fra holdet. Nogle af de emner som bl.a. Skal diskuteres er måltidernes størrelse og indhold, sukker trang, mellemmåltider, hvad spiser vi efter træning, sunde alternativer, mindfullness og mange andre spændende ting.

Alle er kommet godt i gang med træningen og der er et dejligt humør og sammenhold på holdet.